Oświadczenie zarządu klubu Stal Brzeg

Więcej w rozwinięciu

Szanowni Państwo

Przez najbliższe tygodnie tak samo jak placówki oświatowe zostaliśmy zamknięci. Zakładamy, że po świętach wielkanocnych wrócimy na boiska. Jesteśmy przygotowani, że w dniu 02.05 wznowimy rozgrywki. Jednak może się jeszcze wiele wydarzyć i czas kwarantanny może zostać przedłużony wszystko jest uzależnione od decyzji rządu i ich postanowień.

W minionym tygodniu wpłynęło wiele zapytań w związku z opłatami. Przypominamy, że podpisując umowę z naszym klubem deklarowaliście Państwo stałą opłatę członkowską, która nie jest uzależniona od ilości zajęć w danym miesiącu.  Nie mają Państwo obowiązku opłacać składek w miesiącach martwych gdy nie odbywają się zajęcia grupowe. My jednak jako klub wciąż funkcjonujemy i finansujemy trenerów z wpłat, które otrzymujemy od Państw. Czy trenerzy dostana wynagrodzenie i w jakiej wysokości jest uzależnione czy składki będą wpływały na nasze konto. Do państwa należy decyzja czy możecie wspierać nasz klub i jesteście w stanie wpłacić składkę członkowską dzięki której zabezpieczymy wypłaty dla trenerów.

Najważniejszym dla nas faktem jest powrót do treningu w tym samym składzie szkoleniowym aby móc dalej szkolić i wychowywać młodych zawodników.

Dziękujemy za zrozumienie i do zobaczenia na boisku!!

ZARZĄD KLUBU

BTP STAL BRZEG